LOVE IS ALL AROUND

By: Danish n Dania

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 17-Feb-2009 13:02 Email | Share | Bookmark
Bersama Gee & Anak2

 
 
 
 
 
 
 
Weekend yg lepas kami semua balik ke kampung Johor.. bertolak hari jumaat selepas abah balik keje.. lebih kurang dlm pukul 11 mlm kami tiba di Pontian tujuan kami balik kg kali ni sebab embahcik akan menjalani pembedahan untuk membuang hempedu pd hari sabtu pagi..

Alhamdulillah, segalanya berjalan dgn lancar embahcik dh pun discharge pd hari isninnya.. kebetulan kami berada di JB sepanjang hari sabtu tu, mama ajak abah pergi ke rumah Gee (Anis & Aina).. semua ada kecuali papa anis dan aina (ada keje di kuantan).. yg penting kami dapat bertemu jugak dengan Gee sekeluarga sebab dh lama kami plan nk jumpa

Snapshot sepanjang kami di rumah Gee..



Seronok sangat dpt jumpa mereka.. Anis ngan Aina pun cute, well behave ajer.. Along ngan Dania plak, buat mcm rumah sendiri abih semua mainan nk dibawa keluar dr bilik sib baik Gee sporting, segan plak mama.. Maaflah Gee, kalau kami ni mengganggu plak Gee sekeluarga nk berehat.. Siap dihidang ngan popia n karipap.. kenyang kami tau, Along ngan Dania kenyang ngan mainan siap bagi dania bawa balik patung itik lagi terima kasih banyak2..Jenuh dh kami pesan itu ini sblm sampai umah org, tp macam curah air atas daun keladi bila sampai hilang segala yg dipesan...huhuhuuhuu..




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net